Over BK Gardens

BK Gardens werd in 2010 opgericht door zaakvoerder Kenny Bonné. Kenny wist zijn passie voor groen al snel te verzilveren op de tuinbouwschool van Leuven. Meteen na het afstuderen waagde hij de stap als zelfstandige in bijberoep, waarbij hij een job als beton-expert bij Bovin nv te Kortenaken combineert met zijn voorliefde als tuinman.

Door de jaren heen investeerde BK Gardens in diverse tuinmachines, zo beschikken we over een goed uitgeruste camionette met 2 aanhangwagens, verschillende grasmaaiers, een eigen tractor, dieselzitmaaier en een hout hakselaar voor hout tot maar liefst 16cm diameter.

BK Gardens is ook toegetreden tot de Vermaco groep, een inspirerende samenwerking van tuinaannemers Matti, Ben & Kenny. Hierdoor kunnen we garantie geven op continuïteit, én brengen we de creativiteit van verschillende enthousiaste tuinaanleggers samen om zo jouw droomtuin te realiseren. Dankzij het lidmaatschap van deze groep werd het wagenpark ook uitgebreid met de nodige graafmachines, knikladers e.a.

Kiezen voor BK Gardens doe je omwille van de combinatie vakmanschap, creativiteit en stiptheid. We vinden het steeds fijn als onze klanten met stralende ogen hun nieuwe tuin inwandelen nadat we hun initiële idee naar een hoger niveau hebben getild, op tijd hebben opgeleverd én alles netjes hebben achter gelaten. Een mooie tuin, voorzien van creatieve ideeën binnen jouw budget, dat is waar we met BK Gardens voor gaan.

Heb je een idee voor jouw droomtuin? Laat het ons dan snel weten, en wie weet geniet jij binnenkort ook van een perfecte BK Garden.