Omheining

BK Gardens kan ook ondersteunen met het plaatse van een degelijke omheining rondom je huis en tuin. Wil je jouw huis beschermen tegen buitenstaanders, of eerder zorgen voor een veilige plaats voor jouw huisdieren, wij adviseren de goede afsluiting.

Je woonst beveiligen

Met een goede omheining kom je al een heel eind. We kiezen hier eerder voor een hogere afspanning, die moeilijker te beklimmen valt. Hier gaan voor duurzaam materiaal dat moeilijker te beschadigen valt, en werken we steeds met stalen palen en betonnen platen op de grond.

Je privacy voorzien

We kunnen ook een combinatie doen waarbij we bijvoorbeeld een mooie haag aanplanten, en daar een omheining tegenplaatsen, zo is je woning beschermd en kan je tegelijk genieten van de nodige privacy in je eigen tuin.

Je huisdier beschermen

Wil je graag je honden of andere huisdieren een fijne speelplaats bezorgen als je overdag niet thuis bent? Dan zorgen wij voor een degelijke afspanning, die bestand is als je huisdier zou proberen te graven of klimmen. Zo kan je met een gerust hart er eventjes tussenuit om leuke dingen te komen voor je geliefde dier, terwijl het kan genieten van goede buitenlucht. We kunnen zelfs helpen met het plaatsen van een hondenhok of hondenren.

Weidedieren

Ook voor weide-afspanningen kunnen we ondersteunen. Van schrikdraad tot specifieke afspanningen voor kleinere weide-dieren, je kan bij ons terecht. We kunnen hier werken met draad, of volledig in hout.  Ontdek hieronder meer inspiratie over de mogelijkheden.

Jouw afspanning, geleverd en geplaatst?

Bel of mail ons even, we komen gratis bij je langs en kijken samen met jou de opties na voor dé perfecte omheining.