Nieuw: Steentapijten!

Terradec is dé oplossing voor waterdoorlatende buitenvloeren. Wil je graag buiten een stukje terras bij aanleggen, maar zit je beperkt volgens de wetgeving? Dan is een steentapijt van Terradec jouw keuze. Terradec Steentapijten zijn namelijk waterdoorlatend, waardoor je het dubbel van de normaal voorziene oppervlakte mag bedekken.

Terradec Steentapijten komen in vier uitvoeringen: Strong, Solid, Splendid & Easy fit

Strong – Tuinpaden, voetpaden & rond bomen

Terradec Strong is een systeem voor het plaatsen van een waterdoorlatende afwerking van gebonden granulaten waarbij een lichte belasting verwacht wordt zoals bijvoorbeeld bij tuinpaden, voetpaden, rond bomen,…

Solid – Parkings en opritten

Terradec Solid is een systeem voor het plaatsen van een waterdoorlatende afwerking van gebonden granulaten waarbij een zwaardere belasting verwacht wordt zoals parkings & opritten.

Splendid – Terrassen, balkons en rond zwembaden

Terradec Splendid is een systeem voor het plaatsen van een waterdoorlatende afwerkingslaag van gebonden granulaten waarbij er geen vergeling mag optreden. Dit systeem wordt gebruikt voor terrassen, balkons, gaanderijen, rond zwembaden.

Easy Fit – Voegen van alle natuur- en betonstenen, tegels & klinkers

Voor het voegen van bijna alle natuur- en betonstenen, tegels en klinkerbestratingen, voor een normale verkeersbelasting van auto’s en licht vrachtverkeer.

Kleuren

Er zijn vier mogelijke kleuren: …

Wat zegt de wetgeving?

Volgens de Belgische wet mag je maximum 80 vierkante meter verharding aanleggen zonder het aanvragen van een bouwvergunning. Indien je voor een waterdoorlatende verharding kiest, mag je echter tot het dubbel van deze voorziene oppervlakte gaan. Ideaal dus voor wie een groter oppervlak wenst te plaatsen.

Erkend plaatser

Met BK Gardens zijn we erkend plaatser voor de Terradec steentapijten, we volgden de nodige opleidingen om ons vakmanschap te kunnen verzekeren, en zijn voorzien van het Terradec kwaliteitslabel om zo een duurzame garantie te kunnen bieden.

Interesse in een duurzame waterdoorlatende verharding van Terradec? Wij komen langs!