Kleine Grondwerken

Van het nivelleren van je tuin, tot het aanvullen van nieuwe grond van goede kwaliteit, je kan ervoor terecht bij BK Gardens.  Wij beschikken over de nodige machines om zowel kleine als grotere grondwerken bij jou ter voorzien.

Onze diensten in een overzicht:

 • Nivelleren van je tuin
  Het mooi glad maken van de grond, en zo de grond klaarmaken om gras in te zaaien of grasmatten te leggen.
 • Uitgraven van trampolines, vijvers, zwembaden, …
  Je kan het zo gek niet bedenken, wij kunnen het voor je uitgraven.
 • Afvoeren van slechte grond
  Wij zorgen voor de verwijdering en het verwerken van slechte grond (vol onkruid, steen- of bouwafval, …). We halen alles weg, en nemen het mee in containers.
 • Aanvullen van nieuwe grond van goede kwaliteit (teel-aarde)
  Indien je grond moet bij aanvoeren kiezen wij bewust om gebruik te maken van teel-aarde. Bij ons dus geen slechte grond vermalen met compost, maar echt kwalitatieve, nieuwe grond waar je zelfs groenten op kan kweken als je zou willen.
 • Voorbereidende werken
  Wil je een terras of tuinpad aanleggen? Dan heb je meestal ook voorbereidende grondwerken nodig om oude klinkers te verwijderen, en de grond klaar te maken voor betegeling e.a.
 • Rioleringswerken
  Wij kunnen ondersteunen met het aansluiten van je gescheiden riolering, van afvoergootje tot volledige renovatie van je woonst.

Wat kosten deze kleine grondwerken?

Het is moeilijk voor ons om hier zomaar een prijs op te plakken, dit hangt immer sterk af van het aantal uren dat we nodig hebben, en welke machines we kunnen gebruiken. Om jou de beste inschatting te geven, doen wij steeds de moeite om gratis bij jou langs te komen en jouw uitdaging te bespreken. Op basis van dit plaatsbezoek maken wij jou een offerte en een planning wanneer we bij jou aan de slag kunnen.