Lounges & Tuinhuizen

Wil jij ook buiten genieten van je prachtige nieuwe tuin? Eén van onze specialiteiten is het omvormen van jouw tuin naar een echte belevingsplaats waar je samen met je gezin en vrienden gezellig kan vertoeven. We toveren jouw tuin in een mum van tijd om tot dé plaats om lekker te genieten in je nieuwe lounge.

Ook het plaatsen van praktische tuinhuisjes en carports kunnen wij verzorgen. Je kan steeds vrijblijvend een afspraak maken met ons, wij komen met onze catalogus bij jou ter plaatse en gaan op ontdekkingstocht. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan ontvang je een volledige offerte voor jouw bijgebouw op maat, inclusief de levering en de plaatsing door het BK Gardens team.

Je zit bij BK Gardens niet vast aan standaard maten. Je stelt volledig op maat jouw pérfecte bijgebouw samen. Je kiest zelf welke stijl, houtsoort, kleur, samenstelling, ramen, deuren of wanden, dak en nog zoveel meer. Ontdek hieronder een heleboel inspiraties van mogelijke bijgebouwen.

Kom bij mij offerte maken!

Wij komen gerust eens langs om te kijken wat bij jou specifiek mogelijk kan zijn. Bel ons gerust van zonsopgang tot zonsondergang, wij staan je graag te woord.