Laat je inspireren

Je kan op onze inspiratie pagina al een heleboel projecten ontdekken die we al mochten uitwerken sinds onze start in 2010. Zit er iets tussen dat je leuk vind? Markeer het dan als favoriet, en hou het makkelijk bij de hand.

Van zodra je voldoende inspiratie hebt opgedaan, kan je bij BK Gardens kiezen tussen twee formules: Tuininspiratie of Tuinarchitect.

Stap 1: Gratis Tuininspiratie

Onze zaakvoerder Kenny Bonné komt persoonlijk bij jou langs om je tuin te analyseren, en te luisteren naar jouw idee. Op basis daarvan, denken we ter plaatse met je mee naar mogelijke verbeteringen en bijpassende extra’s om het helemaal af te maken. Dit brengen we samen in een schets als samenvatting.  Heb je zelf al een tuinplan laten maken? Perfect, dan gaan we daar mee aan de slag!

Dit bezoek is volledig gratis. Waarom? Wij vinden het belangrijk om je correct te informeren en de mogelijkheden te bespreken in functie van jouw budget. Daarna kunnen wij indien gewenst ook een inschatting maken voor de verdere aanleg van je tuin, dit is steeds geheel vrijblijvend. Wens bijkomend ook een volledig uitgewerkt tuinplan? Daar vertellen we je meer over in Stap 2.

Stap 2: Tuinarchitect (optioneel)

BK Gardens maakt deel uit van de Vermaco Groep. Hierdoor kunnen wij steeds een beroep doen op professionele tuinarchitecten, die de opgedane inspiratie en ideeën kunnen uitwerken in een gedetailleerd tuinplan. Dit plan wordt volledig uitgewerkt volgens de regels van de kunst, wat dan als basis kan dienen om verschillende offerte op te vragen bij een tuinaanlegger naar keuze. Ook wij kunnen op basis van dit tuinplan een gedetailleerde offerte voorzien voor jouw droomtuin.

Stap 3: Tuinaanleg

Van zodra we jouw ideeën verder uitgewerkt hebben in een schets of een tuinplan met bijhorende offerte, voorzien wij ook graag de effectieve aanleg van je tuin.

Tuinaanleg

Boek mijn gratis tuininspiratie vandaag nog!
Boek vandaag nog je afspraak, je kan ons bereiken iedere dag van zonsopgang tot zonsondergang, bel gerust!